A Venom első előzetese


Tom Hardy Venom

A Sony A csodálatos Pókembert követően sem mondott le az univerzumépítéséről, melynek első lépcsőfoka lesz a falmászó ikonikus ellenségének, Venomnak a különálló filmje, az Oscar-jelölt Tom Hardy főszereplésével. A forgatásokat néhány hete már befejezték, most pedig be is tekinthetünk az első képkockáiba egy teaser erejéig, ami sok mindent nem mutat és sok újdonsággal sem szolgál az eddigi infókhoz mérten.

Az még nem tisztázott, hogy a Venom szerves részét képezi e majd a Marvel Filmes Univerzumának, ugyanakkor a forgatáson Tom Hollanddal is rögzítettek jeleneteket, tehát Peter Parker biztosan felbukkan a Lethal Protector című képregénysorzatot adaptáló történetben.

Eszerint Eddie Brock (Hardy) San Franciscóba költözik, hogy új életet kezdhessen. A Life Foundation szervezet a Venom szimbionta mintájára sokszorozza az idegen lényt, amikkel az antihős harcba száll. Nagy valószínűséggel ősellensége, Carnage is felbukkan a történetben, mint a legkegyetlenebb sorozatgyilkos.

A Venom Ruben Fleischer rendezésében (Zombieland) és Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson és Riz Ahmed főszereplésével októberben fertőzi majd meg a nézőket, addig remélhetőleg kapunk egy teljes előzetest is.

A stílusosan egyszerű plakátjára is érdemes egy pillantást vetni, ami Venom jellegzetes szemeire koncentrál:

27545314 2242091049350902 3527038642970699581 n

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A szürke ötven árnyalata-trilógia kritikája
Következő cikk Joaquin Phoenix lehet Joker