Leia, Luke is visszatér a Star Wars: Episode IX-ben


carrie fisher“Régen” érkeztek hírek a Star Wars univerzumból. A visszatérő J.J. Abrams augusztus 1-jén kezdi az új trilógia záródarabját forgatni, így már jöttek is a rajongókat lázba hozó infók. Az utolsó Jedik minden fontosabb színésze visszatér. A régi csapatból most már biztos, hogy a Landót alakító Billy Dee Williams is kap nyugdíj-kiegészítést, de Anthony Daniels újfent bepréselheti magát C-3PO jelmezébe. Persze Mark Hamill sem hagy magunkra. Sejteni lehetett, hogy hologram verzióban beköszön.

Ami azért némi meglepetésre adhat okot, hogy a 2016-ban elhunyt Carrie Fisher szintén feltűnik. Ráadásul az alkotók azt ígérik, hogy CGI használata nélkül, Az ébredő Erőből kimaradt felvételek segítségével fogják életre kelteni. Persze ez picit sántít, mert valószínű, hogy azért a meglévőket is manipulálni kell majd.
A nagy kinyilatkoztatásban viszont nem kapott helyet Andy Serkis és Gwendoline Christie sem, ígyneve, amiből feltételezhetjük, hogy Snoke fővezér és Phasma százados halottak maradnak, és nem térnek vissza semmilyen formában a 9. részben.carrie fisher 1

A visszatérő színészek között van továbbá Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armatige Hux tábornok), Kelly Marie Tran (Rose Tico), Joonas Suotamo (Chewbacca) Billie Lourd (Kaydel Ko Connix; az életben ugye Carrie Fisher lánya).

Két új színészt is bejelentettek, név szerint Naomi Ackie-t (Doctor Who) és Richard E. Grantet (Logan – Farkas), hogy mi lesz a szerepük, azt egyelőre homály fedi. Ewan McGregor Obi-Wanként való comebackjét egyelőre titkolják.

Örömteli, hogy még egyszer utoljára a jó öreg John Williams komponálja majd a zenét. A premier 2019. december 20-ra van meglőve odaát.

Azért ijesztő egy ilyen feltámasztási procedúra:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tom Cruise rávette James Cordent egy ejtőernyőzésre
Következő cikk Brad Pitt nagyon szeret hasonlítani az aktuális barátnőire