A hét legfontosabb történései Hollywoodból


Hétközben a taposómalom miatt nem volt időd követni Hollywood legfrissebb híreit, de mégis szeretnél képben lenni az álomgyár aktuális eseményeivel? Hogy orvosoljuk ezt a problémát a hét utolsó napján igyekszünk az olvasóink számára  összegyűjteni a legfontosabb történéseket egyetlen cikkben, így a vasárnap délutáni kávéd mellé ez a csemege biztosan kielégíti majd a filmek iránti éhségedet.

Robert DeNiro mosolyt csal majd az arcunkra a Joaquin Phoenix-féle Joker-filmben

A képregény adaptációk rajongói már tűkön ülve várják a Todd Phillips rendezésében készülő Joker-eredetfilmet, ami kis költségvetésével, a DC-univerzumtól elkülönülve, sokkalta sötétebb történet lesz, mint amit eddig megszokhattunk a műfajtól. A friss információk szerint DeNiro jelenleg is tárgyalásokat folytat a film egyik központi szerepéért, aki Joker őrületének kiváltója lehet. Mindemellett a bűnbohóc édesanyjára is van már jelöltje a stúdiónak. Íme a részletek!

45 év elteltével A sárkány ismét közbelép

A Warner évek óta tervezgeti Bruce Lee utolsó filmjének, az 1973-ban bemutatott A sárkány közbelépnek a remake-jét. A Spike Lee-nél és Bratt Rattnernél is megfordult projekt sokáig úgy tűnt a süllyesztőben végzi, most viszont a stúdió új rendezőjelöltet talált a John Wick és a Deadpool 2 direktorának képében. Bár a film még kezdeti fázisban van, úgy tűnik a feldolgozás őrületben élő Hollywood ezt sem hagyja veszni. A sárkány újbóli közbelépéséről itt írtunk!

Al Pacino először bukkant fel Tarantino új filmjének forgatásán, illetve Brad Pitt és DiCaprio autós jelenetébe is bepillanthatunk

Hatalmas figyelem kíséri Quentin Tarantino kilencedik nagyjátékfilmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot. A két főszereplő, DiCaprio és Brad Pitt közös autós jelenetébe pillanthatunk be nemrégiben, amiről egy forgatási videó is készült, mindemellett Al Pacinót is először nézhetjük meg a szerepében. Ide kattintva merülhetsz el a közzétett forgatási képekben!

“A nevem Cavill, Henry Cavill”

Henry Cavill a bajuszmizériát is okozó Mission: Impossible – Utóhatás premierje (idehaza augusztus 2.) kapcsán rója a kötelező sajtó köröket, ami kapcsán elárulta, hogy az újabb lehetetlen küldetés végleg felkészítette őt a következő álomszerepére, a James Bondra. Ugye Daniel Craig a Danny Boyle rendezte 25. James Bond-filmmel elköszön a titkosügynöktől, így Cavill számára adott a lehetőség, hogy ő lehessen az új 007-es. Hogy a színész miért is gondolja tökéletes lenne a szerepre, itt tudhatjátok meg!

Tom Hardy ígérete szerint további Mad Max-filmekre számíthatunk

Hardy a múlt hétvégén megrendezett San Diego-i Comic-Conon árulta el, hogy a Mad Max – A harag útja stábjával csak a Warner jelzésére várnak, hogy elkészíthessék a folytatást. Persze a pénzügyi akadályok mellett a rendező, George T. Miller jelenleg is zajló pereskedése a stúdióval is akadályozhatja a projektet. Mindenesetre Hardy biztató nyilatkozatát itt olvashatjátok!

A Star Wars IX. egy újabb szereplőt hoz vissza a klasszikus trilógiából

Régen” érkeztek hírek a Star Wars univerzumból. A visszatérő J.J. Abrams augusztus 1-jén kezdi az új trilógia záródarabját forgatni. Már biztos, hogy a régi csapatból a Landót alakító Billy Dee Williams is kap nyugdíj-kiegészítést, de Anthony Daniels újfent bepréselheti magát C-3PO jelmezébe. Persze Mark Hamill sem hagy magunkra. Ami azért némi meglepetésre adhat okot, hogy a 2016-ban elhunyt Carrie Fisher szintén feltűnik majd a messzi-messzi galaxis újabb kalandjában. Itt megtudhatjátok, hogy a készítők miként tervezik életre kelteni az elhunyt színésznőt, illetve mellette kik még a biztos visszatérők!

A Netflix könyve

Mindenki nagy meglepetésére a streaming szolgáltató a  The Cloverfield Paradox után az Andy Serkis dirigálásában készülő A dzsungel könyve újabb élőszereplős feldolgozásának terjesztési jogait is megvásárolta. Ezzel A 4 éve készülő produkció nagy valószínűséggel nem fog a hazai mozikban bemutatkozni. A Maugli sorsáról itt írtunk részletesen!

Shazam, Godzilla Aquaman és I am Paul Walker előzetes

A San Diego-i Comic-Con ezúttal is könnyeket csalt a geekek szemébe, köszönhetően a Millie Bobby Brownnal is fémjelzett Godzilla: King of the Monsters, a Fűrész rendezőjétől érkező DC képregénymozi, az Aquaman, és az eddig darkosnak megismert univerzum lazább hőse, a Shazam! első előzetesének. Itt nézhetitek meg egybe a hármat!

A dokumentumfilm rajongók sem szomorkodhattak a héten, ugyanis láthatták az 5 éve elhunyt Paul Walker életét bemutató film, az I am Paul Walker első megható kedvcsinálóját. Az augusztus 11-én a Paramount Networkre érkező projektet A Heath Ledgerről szóló dokut is készítő stáb hozta tető alá, így érdemes lesz megnézni. Itt láthatjátok az első képkockákat a filmből!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (252.)
Következő cikk A lehetetlen teljesítve: a Mission: Impossible 6 a széria legjobb nyitányát produkálta