A hét legfontosabb történései Hollywoodból


borito 50

Hétközben a taposómalom miatt nem volt időd követni Hollywood legfrissebb híreit, de mégis szeretnél képben lenni az álomgyár aktuális eseményeivel? Hogy orvosoljuk ezt a problémát a hét utolsó napján igyekszünk az olvasóink számára  összegyűjteni a legfontosabb történéseket egyetlen cikkben, így a vasárnap délutáni kávéd mellé ez a csemege biztosan kielégíti majd a filmek iránti éhségedet.

bor 1

Robert DeNiro mosolyt csal majd az arcunkra a Joaquin Phoenix-féle Joker-filmben

A képregény adaptációk rajongói már tűkön ülve várják a Todd Phillips rendezésében készülő Joker-eredetfilmet, ami kis költségvetésével, a DC-univerzumtól elkülönülve, sokkalta sötétebb történet lesz, mint amit eddig megszokhattunk a műfajtól. A friss információk szerint DeNiro jelenleg is tárgyalásokat folytat a film egyik központi szerepéért, aki Joker őrületének kiváltója lehet. Mindemellett a bűnbohóc édesanyjára is van már jelöltje a stúdiónak. Íme a részletek!

borito 3

45 év elteltével A sárkány ismét közbelép

A Warner évek óta tervezgeti Bruce Lee utolsó filmjének, az 1973-ban bemutatott A sárkány közbelépnek a remake-jét. A Spike Lee-nél és Bratt Rattnernél is megfordult projekt sokáig úgy tűnt a süllyesztőben végzi, most viszont a stúdió új rendezőjelöltet talált a John Wick és a Deadpool 2 direktorának képében. Bár a film még kezdeti fázisban van, úgy tűnik a feldolgozás őrületben élő Hollywood ezt sem hagyja veszni. A sárkány újbóli közbelépéséről itt írtunk!

volt8

Al Pacino először bukkant fel Tarantino új filmjének forgatásán, illetve Brad Pitt és DiCaprio autós jelenetébe is bepillanthatunk

Hatalmas figyelem kíséri Quentin Tarantino kilencedik nagyjátékfilmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot. A két főszereplő, DiCaprio és Brad Pitt közös autós jelenetébe pillanthatunk be nemrégiben, amiről egy forgatási videó is készült, mindemellett Al Pacinót is először nézhetjük meg a szerepében. Ide kattintva merülhetsz el a közzétett forgatási képekben!

borito 45

“A nevem Cavill, Henry Cavill”

Henry Cavill a bajuszmizériát is okozó Mission: Impossible – Utóhatás premierje (idehaza augusztus 2.) kapcsán rója a kötelező sajtó köröket, ami kapcsán elárulta, hogy az újabb lehetetlen küldetés végleg felkészítette őt a következő álomszerepére, a James Bondra. Ugye Daniel Craig a Danny Boyle rendezte 25. James Bond-filmmel elköszön a titkosügynöktől, így Cavill számára adott a lehetőség, hogy ő lehessen az új 007-es. Hogy a színész miért is gondolja tökéletes lenne a szerepre, itt tudhatjátok meg!

borito 47

Tom Hardy ígérete szerint további Mad Max-filmekre számíthatunk

Hardy a múlt hétvégén megrendezett San Diego-i Comic-Conon árulta el, hogy a Mad Max – A harag útja stábjával csak a Warner jelzésére várnak, hogy elkészíthessék a folytatást. Persze a pénzügyi akadályok mellett a rendező, George T. Miller jelenleg is zajló pereskedése a stúdióval is akadályozhatja a projektet. Mindenesetre Hardy biztató nyilatkozatát itt olvashatjátok!

carrie fisher

A Star Wars IX. egy újabb szereplőt hoz vissza a klasszikus trilógiából

Régen” érkeztek hírek a Star Wars univerzumból. A visszatérő J.J. Abrams augusztus 1-jén kezdi az új trilógia záródarabját forgatni. Már biztos, hogy a régi csapatból a Landót alakító Billy Dee Williams is kap nyugdíj-kiegészítést, de Anthony Daniels újfent bepréselheti magát C-3PO jelmezébe. Persze Mark Hamill sem hagy magunkra. Ami azért némi meglepetésre adhat okot, hogy a 2016-ban elhunyt Carrie Fisher szintén feltűnik majd a messzi-messzi galaxis újabb kalandjában. Itt megtudhatjátok, hogy a készítők miként tervezik életre kelteni az elhunyt színésznőt, illetve mellette kik még a biztos visszatérők!

borito 48

A Netflix könyve

Mindenki nagy meglepetésére a streaming szolgáltató a  The Cloverfield Paradox után az Andy Serkis dirigálásában készülő A dzsungel könyve újabb élőszereplős feldolgozásának terjesztési jogait is megvásárolta. Ezzel A 4 éve készülő produkció nagy valószínűséggel nem fog a hazai mozikban bemutatkozni. A Maugli sorsáról itt írtunk részletesen!

godzilla aquaman shazam

Shazam, Godzilla Aquaman és I am Paul Walker előzetes

A San Diego-i Comic-Con ezúttal is könnyeket csalt a geekek szemébe, köszönhetően a Millie Bobby Brownnal is fémjelzett Godzilla: King of the Monsters, a Fűrész rendezőjétől érkező DC képregénymozi, az Aquaman, és az eddig darkosnak megismert univerzum lazább hőse, a Shazam! első előzetesének. Itt nézhetitek meg egybe a hármat!

Paul Walker’

A dokumentumfilm rajongók sem szomorkodhattak a héten, ugyanis láthatták az 5 éve elhunyt Paul Walker életét bemutató film, az I am Paul Walker első megható kedvcsinálóját. Az augusztus 11-én a Paramount Networkre érkező projektet A Heath Ledgerről szóló dokut is készítő stáb hozta tető alá, így érdemes lesz megnézni. Itt láthatjátok az első képkockákat a filmből!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (252.)
Következő cikk A lehetetlen teljesítve: a Mission: Impossible 6 a széria legjobb nyitányát produkálta