Frankó férfiak a filmiparból – Amikor a hősöd szembejön veled


bA színész nem csupán hozzáértő szakmunkás, vagy épp istenadta tehetség. Nem is csak egy filmsztár. Ő a hősünk, alatta strapabíró piedesztál, ami még egy-két vacakabb film, zaftosabb pletyka alatt sem inog meg, áll stabilan. Csodáljuk messziről… De mi van, ha közelebb jön? Ráadásul teljesen váratlanul, mi pedig állunk ott kiszolgáltatva, védtelenül. Nagy a tét: kiderülhet, hogy késhegyig menő filmes vitáink alanya annyira rossz arc, hogy akkor sem ülnénk le vele sörözni, ha könyörögne. Most nem összetört álmokból válogattunk – olyan olvasói történeteket gyűjtöttek össze, ahol a hírességek legalább akkora, vagy még annál is jobb fejek, mint feltételeznénk.

Robin Williams

“1988-at írtunk, San Fransiscóban kocogtam éppen, amikor megláttam Robin Williamset megpihenni egy furgonnak dőlve. Ráköszöntem: ‘Hogy van, Mr. Williams?’ Mire ő: ‘Remekül, köszi. A zsaruk elől futsz?’ Nevetve megálltam, és aztán még percekig dumáltunk…”

robin williams1 960x638 5b7c16e6360d2 700

Tom Hanks

“A Best Buy-ban találkoztam Tom Hanksszel, előttem állt a sorban egy teli bevásárlókocsival, tök egyedül. Összvissz egy vizet akartam venni, azt szorongattam, miközben kibukott belőlem hangosan a mondat: ‘A Forest Gump a kedvenc filmem.’ Erre megfordult és azt mondta: ‘Örülök, hogy szereted, nekem is a kedvencem azok közül, amiket valaha is csináltam.’ És ha ez nem lenne elég, végigbeszélgettük a sorbanállást, majd felajánlotta, kifizeti a vizemet. Együtt sétáltunk ki a boltból, és a következő mondattal köszönt el: ‘Nagyon kedves lány vagy. Sose felejtsd el – és itt átváltott a Forrest Gump hangjára –: az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod mit veszel ki belőle.’ “

nicest celebrity encounters 111 5b7bd6bb87cdd 700

Jim Carrey

“Kifogyott a kocsimból a benzin Bel Airben, Jim Carrey pedig felvett és elvitt a legközelebbi benzinkútig. Kihasználtam a lehetőséget: elmeséltem neki, hogy óriási Ace Ventura fan vagyok és szoktam utánozni a filmbeli nevetését – aztán mindketten röhögve dugtuk ki a fejünket az autó ablakán, épp mint a filmben. Ráadásul  az üzemanyagot is megvette nekem, és még a kocsimhoz is visszavitt.”

JimCarreyRockingMohawkBrentwoodb4 4qZTgOmtl 5b7c13cc8e423 700

Keanu Reeves

“Idegesítő tinédzser voltam, amikor összefutottam Keanu Reevesszel New Yorkban az utcán. Rákiáltottam: ‘Hé, Neo!’ És imitálni kezdtem, ahogy a filmben lassítva elhajol a golyók elől. Ő elnevette magát, és szintén megcsinálta a kultikus mozdulatot. Ahelyett, hogy elintézett volna egy legyintéssel, hogy ostoba, bosszantó kölyök vagyok.”

DJSjFU1U8AEz7On 5b7c09758b818 700

Patrick Stewart

“A nővérem egy New York-i étteremben dolgozott, egy nap pedig az egyik asztalához nem más ült le, mint Patrick Stewart. Nem akarta zavarni, csendben végezte a dolgát, de távozásnál elmondta neki, mennyire szerette az alakítását a 2008-as Hamletben, és reméli, gyakran láthatja színházban játszani a jövőben is. Ennél tovább nem is akarta háborgatni őt, de a legnagyobb meglepetésére Stewart úgy megörült neki, hogy valaki egy színházi szerepével kapcsolatban szólítja meg, és nem a Star Trekkel jön, teszem azt, hogy percekig beszélgetett a testvéremmel a színházi tapasztalatairól.”

nicest celebrity encounters 5b7a6c45aca60 700

Bruce Willis

“A Walmartban vásároltam, és a legfelső polc hátuljából kellett volna levennem valamit, de baromira nem értem el. Nem volt mit tenni: felmásztam a polcra, úgy szereztem meg, ami kell. Amikor lekászálódtam, észrevettem, hogy valaki végignézte az egészet. Bruce Willis nemcsak gratulált a polcmászáshoz, de külön kiemelte, milyen klassz Pókember adottságaim vannak.”

bru 5b7c0cda3055a 700

Bryan Cranston

“Vegasban, a Bellagio-ban láttam meg Bryan Cranstont. Mivel óriási Breaking Bad-rajongó vagyok, azonnal felüvöltöttem: ‘Úristen, ez Heisenberg!’ Erre ő dühös arccal elindult felém, és rám mordult: ‘Hogy mersz így hívni… ha az emberek tudnák, hogy ki vagyok valójában, már rég nem lennék a bizniszben. Ha még egyszer így hívsz, jobb ha készen állsz egy hordóra.’ Aztán elnevette magát, és körülbelül 10 percig dumáltunk. Kaptam autogramot is. Megkérdeztem, nincs-e kedve meginni valamit, de akkora szerencsém már nem volt, udvariasan visszautasította.”

nicest celebrity encounters 103 5b7bd35a2f0ff 700

Bill Murray

Bill Murray és a fia besétáltak egy inuit eszkimó galériába a Madisonon. Nem volt bent más, csak ők a tulajdonos és én – majd érkezett egy UPS futár, akit annyira lesokkolt a tény, hogy egy helyiségben tartózkodhat Murray-vel, ráadásul éppen a születésnapján, hogy szó szerint a színész és a fia szedték össze a földről, miközben Bill a ‘Happy Birthday to You’-t énekelte neki.

nicest celebrity encounters 5b76d538ab8ec 700

Adam Sandler

“New Yorkban ünnepeltük az egyik barátom legénybúcsúját egy étteremben, 12 srác, amikor odalépett az asztalunkhoz Adam Sandler. Gratulált a vőlegénynek, megkérdezte, kik vagyunk, mit csinálunk, aztán annyit mondott, hogy már egy ideje figyel bennünket, és ezek a legfontosabb pillanatok az életben: nevetni a barátokkal, együtt lenni, szánni egymásra időt. Utólag kicsit nyálasnak hangzik, de hatalmas pillanat volt, egyikünk sem fogja elfelejteni.”

nicest celebrity encounters 110 5b7bd5cf5cc7f 700

Malcolm McDowell

“Reptéri ügyintézőként dolgoztam, és egy nap Malcolm McDowell-lel találtam magam szemben. Hatalmas Mechanikus narancs megszállott vagyok, úgyhogy amikor bemutatkozott, annyit bírtam csak reagálni: ‘És, milyen a bor?’ Percekig szakadt a nevetéstől, majd azt mondta, ezt még soha nem idézte neki senki sem. Fél órát beszélgettünk utána a filmről és Kubrickról.”

nicest celebrity encounters 5b76d5ed077d0 700

(forrás: boredpanda.com)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Upgrade - kritika
Következő cikk Megvan ki játssza a fiatal Roman Polanskit, Tarantino új filmjében