Készül a Breaking Bad-film!


bad

Úgy fest az AMC nem áll meg a The Walking Dead sikersorozatának egész estés filmmel való bővítésénél, és a másik, 2013-ig zászlóshajójának tartott Breaking Badből is filmet készít.

Walter és Jesse bár 5 évvel ezelőtt elbúcsúzott a rajongóitól, a csatorna még a mai napig kettejük sikerét lovagolja meg a Better Call Soul spin-off szériának köszönhetően. Az már biztos, hogy Saul Goodman története egy ötödik évaddal folytatódik, ami állítólag az utolsó lesz, hiszen időben hamarosan beéri az idén 10. évfordulóját ünneplő Breaking Bad eseményeit. Az AMC számára így égetően fontossá vált a kérdés, hogy mihez kezdenek majd, ha a műsorkínálatukból ismét elveszítik az egyik legerősebb produkciójukat.

Az Albuquerque Journal szerint mindezt egy két órás Breaking Bad filmmel orvosolná a csatorna, amit a Sony Pictures Television titokban készített elő Greenbrier munkacímen. A forgatókönyvet Vince Gilligan, az eredeti széria és a spin-off alkotója írta és nagy valószínűséggel a rendezői széket is elfoglalhatja (ez azért sem hangzik légből kapott infónak, mivel Gilligan egy három évre szóló szerződést írt alá a Sonyval).

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a forgatásokat még ebben a hónapban megkezdik Új-Mexikóban, ami egészen 2019 februárjáig tart, vagyis akár 2020-ban ismét visszatérhetünk a Breaking Bad világába.

Azt azonban fontos megjegyezni, hogy hivatalosan a stúdió és a csatorna még nem erősítette meg a hírt, így azt sem tudni, hogy ha tényleg megvalósul a film, akkor  Aaron Paul, mint Jesse Pinkman vagy RJ Mitte, mint Walter Jr. visszatérnek-e majd.

Ti örülnétek a filmnek?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jön a Falra fel! plakátaukció - 150 év plakátművészete
Következő cikk Michael Douglas csillagot kapott a Hírességek sétányán