Colin Farrell Pingvinként, Andy Serkis Alfredként az új Batmanben?


colin farrell andy serkisGőzerővel zajlik a Matt Reeves-féle Batman mozi előkészítése. A Warner Bros. célkeresztjében épp Colin Farrell, akit a Pingvin karakterére szerződtetnének. Ha megegyeznek, Farrell is becsatlakozhat az ellenségek triójába, akik a Denevéremberrel szállnak szembe, Zoë Kravitz Macskanője és Paul Dano Rébusza mellé.
A jó oldalon Robert Pattinson mellé már csatlakozott  Jeffrey Wright Gordon felügyelőként, és tegnap még Andy Serkis nevét is bedobták Alfred Pennyworth szerepére. Ennek szintén van bőven valóságalapja, hiszen A majmok bolygója-trilógia kapcsán már dolgoztak együtt a direktorral.

colin farrell h 2017Colin azért érdekes választás, pláne ha a Danny DeVito által megtestesített változat beugrik. Az ír születésű színész változatos skálán választ szerepeket: Erőszakik, A homár, Egy szent szarvas meggyilkolása, Emlékmás (2012), A legendás állatok és megfigyelésük, Nyughatatlan özvegyek, Dumbo. Ráadásul egyszer már megpróbálkozott egy szuperhős ellenfeleként a hírhedt Ben Affleck-féle Daredevil filmben, mint Bullseye. De ez már a jótékony feledés homályába veszett.

A Pingvin, eredeti nevén Oswald Coblepot egy gazdag nemesi család sarja, ám mivel alacsony, köpcös termetű, arcvonásai pingvinszerűek, ráadásul ujjai között úszóhártyák feszültek már születésekor is, így családja kitagadta. A csatornákba került és pingvinek nevelték fel. Úri származására való utalásként mindig szmokingot, kesztyűt és keménykalapot visel.

Azért, ha kicsit fásultan álltunk is hozzá egy újabb Batmanhez, az egyre izgalmasabb szereposztás azért növeli a kíváncsiságunkat.

Pingvin az 1992-es Batman visszatértben

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk friss előzetese
Következő cikk Az élet önmagammal - kritika