Most már hivatalos, hogy újra összeülnek a Jóbarátok


Már novemberben is csiripelték a madarak, de most már tuti. 16 év kihagyás után újra együtt lesznek a képernyőn a Jóbarátok egy speciális epizódban, amit az HBO új streaming szolgáltatása az HBO Max sugározza majd. Ennek indulását májusra tervezik, és a Jóbarátok a bevezető kampány része, mert elhappolták a sorozat jogait a Netflixtől, és így 2020 májusától náluk lesz látható mind a 236 epizód.
A hatfős szereplőgárda (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer) természetesen mind részt vesznek a kávészürcsölős, nagy kanapéra ülésben, mondjuk fejenként 2,5 milliót fizetnek nekik, annyiért mi is szívesen becsüccsennénk.

Kevin Reilly az HBO MAX fejese jelentette be a sok millió embert boldoggá tevő hírt:
“Amikor először hallottam a Jóbarátokról, még csak a fejlesztés nagyon korai szakaszában volt, aztán évekkel később alkalmam nyílt dolgozni a sorozaton, és öröm volt végignézni, ahogy nézők újabb és újabb generációi szerették meg. egy olyan kort idéz, amikor a barátok – és a közönség is – valós időben összegyűltek, és úgy gondoljuk, ez a mostani újraegyesülés ezt a szellemiséget ragadja majd meg, összefogva eredeti és új rajongókat.”

A különkiadásban persze minden szereplő visszatér, A show nem a hagyományos sorozat feltámasztása vagy folytatása lesz, inkább egy forgatókönyv nélküli nosztalgia találkozó. Májusban kiderül, úgyis mindenki megnézi.

Az összehangolt insta támadásba Joey viccesen belerondított.

Egyedül Joey csavart a dolgon:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Wasp Network – Az ellenállók - kritika
Következő cikk Batman új ruhája élőben ciki, Pattinson dublőre borult is a Batmopeddel