25 híres színész egykori munkahelye


michellepfeifferHa kedvenc színészeinket látjuk a nagyvásznon vagy a TV-ben, akkor nehéz elképzelni róluk, hogy egykoron egy gesztenyeárus standon vagy éppen takarítóként is találkozhattunk volna velük. De minden hírességnek el kellett valahonnan indulnia, mielőtt hollywoodi sztárrá vált, így Steve Buscemi tűzoltóként védte New York lakosságát, az igazán karizmatikus tekintetű Christopher Walken oroszlánszelídítőként kényszerítette engedelmességre a vadmacskákat, míg a szívet melengető mosollyal rendelkező Tim Allen drogdílerként is szerencsét próbált. Íme 25 hollywoodi nagyágyú egykori munkahelye.

Steve Buscemi tűzoltóként kereste a kenyerét. A 9/11-es támadások idején visszatért állományba, mint New York-i tűzoltó, hogy segíthessen kollégáinak és a támadás áldozatain.

kep 1 5

Christopher Walken oroszlánszelidítőként dolgozott 16 évesen, karizmatikus tekintetével egy Sheba nevű nagymacskát idomított a cirkusz számára.

kep 2 3

Danny DeVito mielőtt felbukkant volna a képernyőkön, halottak fodrászaként kereste  a mindennapi betevőt. A női hajak szakértőjének, DeVitonak köszönhetően az elhunytak még utoljára gyönyörűen nézhettek ki, mielőtt hat láb mélyre kerültek a föld alá.

kep 3 4

Harrison Ford a messzi-messzi galaxis felfedezése és az Ezeréves sólyom kártyajátékon való elnyerése előtt ácsként gyűjtötte a dollárokat.

kep 4 2

Christopher Lee fiatalon a hírszerzőként teljesített szolgálatot.

kep 5 2

Johnny Depp telemarketingesként zaklatta a békés otthonukban pihenő embereket. Állítólag gyűlölték a potenciális vásárlók, ugyanis nem kertelt és azonnal a vásárlásra próbálta rávenni az ügyfeleket.

kep 6 1

Jim Carrey abbahagyta az iskolát, hogy támogatni tudja a családját, és gondnokként kezdett el dolgozni.

kep 7

Pierce Brosnan profi tűznyelőként kápráztatta el a nagyérdeműt tizenévesen.

kep 8

Brad Pitt csirkének öltözve reklámozta az utcán az El Pollo Loco éttermet Hollywoodban.

kep 9

Bill Murray gesztenyét árult egy chicagói élelmiszer bolt mellett.

Képkivágás 4

Jason Lee, aki sokunk számára mindig is a dilinyós, karmamániás Earl marad, profi gördeszkázó volt, mielőtt a színészi pályára lépett.

kep 10

Helen Mirren egy vidámpark promótereként dolgozott Southendben.

kep 11

Tom Hanks popcorn és mogyoróárus volt, mielőtt a nagyvásznon folyamatosan katasztrófákba keveredett volna, később pedig drámai arcát is megmutatta.

12

Liam Neeson tanárnak készült, mielőtt a családját a maffiózóktól védelmező akciósztárrá vált volna.

kep 13

Tim Allen szívmelengető mosolyából bár nem néznénk ki, de drogdílerként igyekezett plusz pénzre szert tenni, melyért egyszer el is kapták a hatóságok. A rendőrségi képét elnézve nem igazán rázta meg a kutyatekintetű színészt a letartóztatása.

kep 14

Charlize Theron a Joffrey Balettiskolába járt, mikor 19 évesen egy sérülés következtében kettétört tánckarrierje. Nyertünk vele egy remek színésznőt.

kep 15

Gerard Butler ügyvédgyakornokként próbált érvényesülni, de hamar kirúgták az irodától, mivel gyakran hiányzott a munkából. Később dolgozott pincérként és telemarketingesként is, az egyik állása pedig az volt, hogy elmagyarázza, miként működnek az adott gyerekjátékok.

kep 16

A sármos, kölyökképű Jake Gyllenhaal fiatalon is példás személyiség volt, életmentőként tette a dolgát.

kep 17

Michelle Pfeiffer gyönyörű mosolyával egy szupermarket pénztárosaként kápráztatta el a vásárlókat, egyetemi évei alatt pedig bírósági gyorsíróként kereste a kenyerét.

kep 19

Adrien Brody gyerekek számára hozta el a varázslatot születésnapi zsúrjukon. A műsorának külön címe is akadt, mely a “The Amazing Adrien” hangzatos néven futott.

kep 19 1

Az Oscar-díjas Matthew McConaughey-ből filmes pályafutása előtt senki sem nézte volna ki, hogy egyszer a világ legkeresettebb színésze lesz, ugyanis mosogatóként dolgozott egy étteremben.

kep 20

Bradley Cooper ajtónállóként könnyítette meg a vendégek életét, a Morgans Hotelben.

kep 22

Ashton Kutcher malomgyárban gabonaporokat kezelt le, hogy aztán minőségi és szennyeződésektől mentes kenyér készülhessen belőlük. Ha pedig éppen megszorult, és egy kis fizetéskiegészítésre volt szüksége, akkor vért adott némi készpénzért cserébe.

kep 22 1

James Francoónak régi munkája manapság már nem is annyira érdekes, hiszen a McDonalds-ban dolgozott, ezt viszont számos más hollywoodi csillag is elmondhatja magáról.

kep 23

Will Ferrel kiállásából nagy esélyünk van megtippelni, mivel is foglalkozott a színészkedés előtt. Hotelben szállodai szobaszervizes volt.

kep 27

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nathan for You 1-3. évad - kritika
Következő cikk Bajuszkötő a jövőből – avagy divattörténeti kisokos sci-fikhez - 1. rész