Híres színészek ma már ritkán emlegetett munkahelyei


Ha kedvenc színészeinket látjuk a nagyvásznon vagy a TV-ben, akkor nehéz elképzelni róluk, hogy egykoron egy gesztenyeárus standon vagy éppen takarítóként is találkozhattunk volna velük. De minden hírességnek el kellett valahonnan indulnia, mielőtt hollywoodi sztárrá vált, így Steve Buscemi tűzoltóként védte New York lakosságát, az igazán karizmatikus tekintetű Christopher Walken oroszlánszelídítőként kényszerítette engedelmességre a vadmacskákat, míg a szívet melengető mosollyal rendelkező Tim Allen drogdílerként is szerencsét próbált. Íme 25 hollywoodi nagyágyú egykori munkahelye.

Steve Buscemi tűzoltóként kereste a kenyerét. A 9/11-es támadások idején visszatért korábbi munkájához, mint egy New York-i tűzoltó, hogy ezzel segíthessen kollégáin és a támadást elszenvedőkön.

Christopher Walken oroszlánszelidítőként dolgozott 16 évesen, karizmatikus tekintetével a Sheba nevű nagymacskáját idomította egy cirkusz számára.

Danny DeVito mielőtt felbukkant volna a képernyőkön, holttestek fodrászaként kereste  a mindennapi betevőt. A női hajak szakértőjének, DeVitonak köszönhetően az elhunytak még utoljára gyönyörűen nézhettek ki, mielőtt több méter mélyre kerültek, a föld alá.

Harrison Ford a messzi-messzi galaxis felfedezése és az Ezeréves sólyom kártyajátékon való elnyerése előtt ácsként érvényesült a világban.

Christopher Lee fiatalon a hírszerző szolgálatnál teljesített szolgálatot.

Johnny Depp telemarketingesként zaklatta telefonon keresztül a békés otthonukban pihenő embereket. Állítólag gyűlölték a potenciális vásárlók, ugyanis nem kertelt és azonnal a vásárlásra próbálta rávenni az ügyfeleket.

Jim Carrey abbahagyta az iskolát, hogy támogatni tudja a családját, így gondnokként kezdett el dolgozni.

Pierce Brosnan profi tűznyelőként kápráztatta el a nagyérdeműt tizenévesen.

Brad Pitt csirkének öltözve reklámozta az utcán, az El Pollo Loco éttermet Hollywoodban.

Bill Murray gesztenyét árult egy chicagói élelmiszer bolt mellett.

Jason Lee, aki sokunk számára mindig is a dilinyós, karmamániás Earl marad, profi gördeszkázó volt, mielőtt a színészi pályára lépett.

Helen Mirren egy vidámpark promótereként dolgozott Southendben.

Tom Hanks popcorn és mogyoróárus volt, mielőtt a nagyvásznon folyamatosan katasztrófákba keveredett volna.

Liam Neeson tanárnak készült, mielőtt a családját a maffiózóktól védelmező akciósztárrá vált volna.

Tim Allen szívmelengető mosolyából bár nem néznénk ki, de drogdílerként igyekezett plusz pénzre szert tenni, melyért egyszer el is kapták a hatóságok. A rendőrségi képét elnézve nem igazán rázta meg a kutyatekintetű színészt a letartóztatása.

Charlize Theron a Joffrey Balettiskolában tanult, de tánckarrierje 19 évesen kettétört, amikor térde súlyosan károsodott. Mi röülünk a pályamódosításának, hiszen Theront mindig öröm a képernyőkön látni, akár csak egy újabb a családról traktáló Halálos Iramban részről, a harcos amazonról, a Mad Max-ben vagy a nagyon menő MI6 legképzettebb ügynökéről van szó.

Gerard Butler ügyvédgyakornokként próbált érvényesülni, de hamar kirúgták az irodától, mivel gyakran hiányzott a munkájából. Később dolgozott pincérként és telemarketingesként is, az egyik munkahelyén pedig az volt a feladata, hogy elmagyarázza, hogyan is működnek az adott gyerekjátékok.

A sármos, kölyökképű Jake Gyllenhaal fiatalon is példás személyiség volt, így életmentőnek állt.

Michelle Pfeiffer gyönyörű mosolyával egy szupermarket pénztárosaként kápráztatta el a vásárlókat.

Adrien Brody gyerekek számára hozta el a varázslatot születésnapi zsúrjukon. A műsorának külön címe is akadt, mely a “The Amazing Adrien” hangzatos néven futott.

Az Oscar-díjas Matthew McConaughey-ből filmes pályafutása előtt senki sem nézte volna ki, hogy valaha is a világ legkeresettebb színésze lesz, ugyanis mosogatóként dolgozott egy étteremben.

Bradley Cooper ajtónállóként könnyítette meg a vendégek életét, a Morgans Hotelben. Szívesen vettük volna, ha helyettünk is egy ilyen híresség birkózik meg az ajtók és kilincsek fárasztó használatával.

Ashton Kutcher malomgyárban gabonaporokat kezelt le, hogy aztán minőségi és szennyeződésektől mentes kenyér készülhessen belőlük. Ha pedig éppen megszorult és egy kis fizetéskiegészítésre volt szüksége, akkor vért adott némi készpénzért cserébe.

James Francoakinek régi munkája manapság már nem is annyira érdekes, hiszen a McDonalds-ban dolgozott, ezt viszont számos más hollywoodi csillag is elmondhatja magáról.

Will Ferrel, kinek kiállásából már nagy esélyünk van megtippelni mivel is foglalkozott a színészkedés előtt. Hotelben szállodai szobaszervizes volt.

Ti ismertek még érdekes történeteket arról, hogy kedvenc színészeink a hírnév előtt mivel foglalkoztak? Ha igen, írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nathan for You 1-3. évad - kritika
Következő cikk Bajuszkötő a jövőből – avagy divattörténeti kisokos sci-fikhez - 1. rész