2017 legrosszabb filmjei a Rotten Tomatoes szerint


9f58fefb6abfbff21ab033d7e08d6abc

Hamarosan magunk mögött hagyjuk a 2017-es évet, így a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő portál közzétette a legrosszabb értékelést kapott alkotások top 20-as listáját.

Fontos megjegyeznünk, hogy a szégyenlista a Rotten Tomatoes mutatói alapján állt össze, emiatt sokan nem értenek majd egyet vele, míg mások igen. Egy dologban mégis megtalálhatjuk a közös hangot: Az Emoji-filmnek jóval előrébb kellett volna végeznie a rangsorban, sőt nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy az első helyet is kiérdemelte volna.

emoji

A listát a Páncélba zárt szellem nyitja a kritikusoktól kapott 45%-os pontszámával, ami ezzel a 2017 legrosszabb filmjei között a legerősebbnek számít. Mögötte 40%-kal Az Igazság Ligája. Mégis a rangsorolás igazán megdöbbentő és váratlan fordulata az első 5 helyezésnél vár ránk. Ugyanis Az Emoji-film bár 0%-os értékeléssel debütált, végül ezt sikerült feltornásznia 9 százalékra, ami ebben az évben elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy négy alkotásnál is jobb legyen. Így lekörözte a Köröket és az összesen 5%-os pontszámot elért Just Getting Started című filmet, amit Morgan Freeman, Tommy Lee Jones és Rene Russo sem tudott megmenteni a nézhetetlen kategória első helyezésétől.

furesz

Persze akadnak még olyan érdekességek is a top 20-as listában, mint az új Woody Allen-film, a Wonder Wheel – Az óriáskerék, ami a 29%-os csalódást keltő értékelésével jelzésértékű lehetne az évente menetrendszerűen egyre közepesebb filmekkel jelentkező rendező számára.

Íme a teljes lista:

20. Páncélba zárt szellem

19. Az Igazság Ligája

18. Fűrész: Újra játékban

17. Monster Trucks

16. Wonder Wheel – Az óriáskerék

15. Arthur király – A kard legendája

14. Rossz anyák karácsonya

13. The Book of Henry

12. Underworld – Vérözön

11. Megjött Apuci 2

10. All Eyez on Me

9. A szerencse háza

8. A setét torony

7. A múmia

6. Transformers: Az utolsó lovag

5. Az Emoji-film

4. A mogyoró-meló 2.

3. Körök

2. Boo 2! A Madea Halloween

1. Just Getting Started

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Terry Gilliam mozgó karácsonyi képeslapjai
Következő cikk Okos újrahasznosítás! Louis Vuitton táskákból Star Wars szobrok