Kedvenc tévésorozataink 2017-ben


DRra h1XcAEug27Lehetetlennek tűnik végignézni azt a végtelen mennyiségű sorozatot, amit ez az év is diktált, de azért igyekeztünk mindent látni és véleményt mondani. Tele voltunk jó újoncokkal, de azért csalódtunk is néhol, ráadásul folytatásokban sem volt hiány. Összeszedtük a kedvenceket, az élvezetes folytatásokat és a keserű szájízt hagyó újakat.

Top 10 sorozat 2017-ben:

VÖRÖS LISTÁJA:

1.Hatalmas kis hazugságok

2. A szolgálólány meséje

3. Viszály: Bette és Joan

4. Amerikai Istenek

5. Mindhunter

6. The Punisher

7. Fülledt utcák

8. Dark

 

9. Tabu

10. Godless

 

MOE LISTÁJA:

1. Dark

2. A szolgálólány meséje
3. Hatalmas kis hazugságok

4. Mindhunter
5. Légió

6. Fülledt utcák
7. Tabu
8. Viszály: Bette és Joan

9. Amerikai istenek
10. Philip K. Dick’s Electric Dreams

A fenti listát bátran ajánljuk, ha valakinek kimaradt volna valamelyik, de hozzácsaphatjuk még a Légiót, vagy a Férjem védelmében spinoffját, a Diane védelmében című sorozatot, illetve a dokumentumfilm-paródia American Vandalt. Ez volt a jó oldala 2017-nek, miközben kicsit pofára estünk a Blöffel, ami egy gyenge próbálkozása volt a kultikus film feltámasztásának, az Ozark is lerágott csontot ásott ki, a Glow csajai vagányak voltak, de nem túl érdekesek, miközben az Atypical kedves dramedy lett, de kicsit unalmas. A Sinnerben Jessica Biel igyekezett borzasztóan, de nem a legnagyobb sikerrel és a Tizenhárom okom volt is eléggé megosztotta a közönséget.

Azonban voltak eszméletlen folytatások. A hátrahagyottak tökéletes befejezést kapott, amibe még most is beleremegünk, a Stranger Things vitathatatlanul az egyik legfontosabb sorozat továbbra is és a Master of None is hozta a szintet az új évaddal. A Better Call Saul drámaibb és precízebb mint a Breaking Bad volt és ki ne hagyjuk a Twin Peaks 3. évadát, amiben végre megtudjuk ki az a Diane Lynch agymenésének köszönhetően. A Trónok harca továbbra is kötelező, a Bojack Horseman kicsit gyengébb, de muszáj nézni még mindig, miközben a The Walking Dead elérte a mélypontot. A Mr. Robot újraélesztette magát a megosztó második évad után, a Nathan for You félő, hogy befejezte a munkát, de még mindig iszonyat vicces és kínos. A The Get Down folytatta a megkezdett első évadot ugyanabban a kiváló minőségben (bár jelen állás szerint már nem kap utat a 2. évad), a Better Things a legjobb szövegekkel szórakoztat, a Terápiát imádtuk a 3. évadban is és ha akartuk, a Fargót is tudtuk szeretni.

2018-ban sem fogunk unatkozni, a Doctor Who történelmet fog írni a női főszereplőjével, a Fekete tükör új, 4. évada már a kanyarban és az American Crime Story most Versace ügyét dolgozza föl. Kiváló TV előtt fetrengést és jó sorozatnézést kívánunk mindenkinek!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 2017-es kedvenc filmjeink
Következő cikk Tökéletes hang 3 - kritika